JussiAhde

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusivaihtoehto

Persujen suuri näytelmä?

Yleensä en kirjoita tänne varsinaisesti ajankohtaisista asioista, mutta nyt teen poikkeuksen. Minulle on viime päivinä syntynyt vahva epäilys, että persujen jakautuminen kahteen leiriin on vain käsikirjoitettua näytelmää. Jakautumalla näennäisesti kahteen leiriin, eli pelaamalla kaksilla eri korteilla, persut saavat haukattua maksimaalisen palan kakusta. Persut pääsevät hallitukseen, jonne hallituskumppanit eivät halua halla-aholaisia. Hallituksessa he saavat pitää kiinni niistä itselleen tärkeistä asioista, jotka nykyhallituksessa heille ovat mahdollisia.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – Kiitos Soinilaiset

Perussuomalaisten politiikka on aina perustunut maahanmuuttokriittisyyteen. On kuitenkin hyvä muistaa, että tietyt perussuomalaiset ovat alusta alkaen puolueessa kriittisyyden sijaan vastustaneet maahanmuuttoa. Maahanmuuttokriittisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden välillä on suuria eroja. Timo Soinin porukka, eli puolueen enemmistö tiesi kyllä, että puolueessa on rasisteja ja ääriaineksia. Soinilaiset olivat hiljaa ja puuttumatta maahanmuuttovastaisten tekemisiin, koska Soinilaisten unelmana oli tulla Suomen suurimmaksi puolueeksi. Tämä ei ollut vahinko, vaan tietoinen riskinotto.

Sipilä teki, minkä kuka tahansa järkevä poliitikko olisi tehnyt

Paljon on huudettu uusia vaaleja ja tarkasteltu Sipilä 1.5 -hallituksen legitimiteettiä.  Vielä paljon enemmän on ollut uhkauksia, solvauksia ja kiroilua sosiaalisessa mediassa.

Tekikö Sipilä jotain lainvastaista, kun otti hallitukseensa perussuomalaiset loikkarit?
Ei

Tekikö sipilä jotain moraalitonta?

Ei

Tekikö Soini kumppaneineen jotain laitonta?

Ei

Tekikö Soini kumppaneineen jotain moraalitonta?

Ei

 

Miksi vastaus kaikkiin näihin on ei?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä