*

JussiAhde

Typeryys

Jopa hän ymmärtää yhden asian

Enpä tiedä olisiko nykyisessä Suomessa vastaavanlainen mainos voitu lähettää ulos toisinpäin, mutta on harvinaisen typerää (myös kaupallisessa mielessä) mollata puolta asiakaskuntaa, tässä tapauksessa kotomaamme koko miessukupuoli: noin 2,75 miljoonaa potentiaalista asiakasta. Varsin mauton tekele, joka saa aikaan sen, että bonusway-sana kuuluu tästä eteenpäin ällösanojen joukkoon.

Kaksinkertaista omaisuutesi vaivattomasti perustulolla

Kaikkihan tiedämme, että verokikkailu yleensä lisääntyy sitä mukaa kuin omaisuus kasvaa. Perustulo ja verohimmelimme antaisi oivan tilaisuuden kikkailla veroilla siten, että jo kohtuu pienellä omaisuudella voi tehdä rahaa valtion kustannuksella.

 

Lyhennetty versio ilman matikkaa:

Typeryyden yhteiskunnallinen merkitys

Oikeassa oleminen yhteiskunnallisessa keskustelussa edellyttää sekä empatiaa, järkeä että tietoa. Näistä empatia on mielestäni tärkein, koska fiksu mutta empatiakyvytön ihminen on vaarallisempi kuin empaattinen typerys. Mutta yhdenkin puuttuminen näistä kolmesta voi johtaa tragedioihin, kuten on usein tapahtunut. Esimerkiksi natsit saivat 1930-luvun vaaleissa ääniä niiltä eläinkokeiden vastustajilta jotka olivat tarpeeksi typeriä uskoakseen natsien välittävän eläimistä.

Ihmisluonnosta ja modernista elämästä.

Onko mahdoton ajatus,että veroja laskettaisiin, jotta tavallinen kansalainen saisi enemmän ostovoimaa? Onko mahdoton ajatus, että tällä tavoin valtio saisi lisää verotuloja kansalaisilta ja firmoilta? Onko mahdoton ajatus, että tästä tilanteesta selvittäisiin muutoin kuin leikkauksia tekemällä? Onko mahdoton ajatus, että osakkeenomistajat olisivat maltillisempia voittojensa kotiuttamisessa ja investoisivat sen sijaan enemmän yrityksiin ja sitä kautta työntekijöihin, joihin ovat sijoittaneet? Onko mahdollista,että ihmisille riittäisi vähempi luksus?

Korkeasaaressa on aitoja ihmisiä

Korkeasaaressa on vähän eläimiä, mutta paljon ihmisiä, joita kohtaan tunnen silkkaa sääliä. Oltuani ensimmäiset puolituntia Korkeasaaressa, en ollut nähnyt muuta kuin hämmentyneitä ihmisiä ja vilauksen jonkun kissan hännästä. Täällä on surkeaa kuunnella aitojen ihmisten tolkuttomia puheita.

- Katso, tuolla on koukkunokkainen kotka.

- Herätys, herätys! huutaa mies karhulle, joka läähättää lämpimänä kesäpäivänä kalliolla. Lisäksi mies läimäyttelee käsiään yhteen saadakseen karhuun eloa.

- Katso, mitkä muhkurat tuolla kamelilla on selässä!

Kilpailutus on kiva sana, vai onko?

Sainpa tälläisen linkin silmieni eteen, teksti on kokonaisuudessaan tuossa alempana.
Olen tässä nyt yrittänyt tekstiä tavata ja päästä tähän sisälle.
Toivon että sinäkin teet niin.

Hankintatoimen johtokunta 21 08.09.2014

21

Toimistotarvikkeiden hankintaa (SEU16824) koskeva hankintaoikaisuvaatimus

4042/02.08/2014

HTJK

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä