JussiAhde

Kaikki blogit puheenaiheesta Henkilösivukulut

Kehitysehdotuksia tarjotulle yhteiskuntasopimukselle

Tällä viikolla taistellaan yhteiskuntasopimuksen aikaansaamiseksi, jossa työntekijäpuoli saa keppiä ja työnantajat porkkanaa. Työntekijäpuoli ei peräänny, koska saavutetuista eduista on vaikea luopua. Luotto työnantajapuoleen ei ole korkealla, koska osakkeenomistajien osingot ovat menneet työpaikkojen edelle. Varsinkin kun Suomeen syntyneistä uusista työpaikoista lähes kaikki syntyvät pk-yrityksiin. Työnantajapuoli tuskin suostuu parantamaan keskimääräisesti eurooppalaista heikompaa irtisanomissuojaamme, koska se luottaa porvarihallituksen tukeen.

Arvoisat blogistit, Suomi tarvitsee nyt apuanne. Kertokaa työllistämisideanne.

Kansantalous näyttää nyt sakkaavan kriisien seurauksena rajusti, joten uusia ideoita kaivataan kuinka saada työttömät työllistettyä.

Lukiessani blogeja ja kommentteja olen huomannut, että täällä on eri alojen ammattilaisia sekä luovia ja idearikkaita kirjoittajia. Me myös osaamme kriittisesti arvostella poliitikkojen työllistämisideoita ja päätöksiä, joten tarjotkaamme me niiden tyrmäämisen sijasta omia ideoitamme.

Ehkä te voisitte kirjoittaa työllistämisideanne tänne Puheenvuoroon? Voi olla, että joku niitä lukee ja joku idea myös toteutuu,

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä