JussiAhde

Valheellisen propagandan aika on ohi

Irlanti liittyy niihin sivistysvaltioihin joissa on ymmärretty se tosiasia että jos kohtelee riippuvaisuuksien kanssa kamppailevia kohtaloita rikollisten sijaan inhimillisesti ihmisinä, yrittäen hoitaa sitä alkuperäistä ongelmaa mikä on johtanut huumekierteeseen, vähentää tämä huumeiden käyttöä ja rikollisuutta koko maassa. Ja itseasiassa se on uskomattoman yksinkertaista ja suoraan sanottuna tyhmää väittää jotain muuta, koska meillä on maailmassa jo niin valtava määrä erimerkkejä ja todisteita siitä että kun huumeiden ympäriltä poistaa rikollisuuden, tapahtuu yhteiskunnassa vain positiivisia asioita ja huumeiden käyttö laskee.

 

Se että näin ei Suomessa vielä ole, johtuu vain ja ainoastaan siitä että me pelkäämme, ja me heijastamme omat pelkomme muihin. Meillä on isolla osalla vielä se valheellinen käsitys että jos huumausaineet dekriminalisoidaan, alkaa ihmiset käyttämään enemmän huumeita ja rikollisuus lisääntyy. Tästä ei kuitenkaan ole maailman historiassa mitään näyttöä, vaan asia on täysin päinvastoin. Jokainen joka tutkii esimerkiksi mitä alkoholin käytölle Suomessa tapahtui kieltolain aikaan, ymmärtää että kieltolaki ei yksinkertaisesti toimi ikinä missään. Ihmisiä ei voi, eikä tule holhota kieltojen kautta, vaan tarjota ihmisille rehellistä tietoa sekä apua, jonka pohjalta jokainen voi toimia kuten itse parhaaksi näkee.

 

Valtavan suuri osa meistä tuomitsee Päivi Räsäsen holhouspolitiikan koska kyse on alkoholista, substanssista joka tuo monelle leivän pöytään ja joka on yleisesti hyväksytty huumausaine jota useimmat itse käyttävät. Mutta he itse ajavat kuitenkin samaa holhouspolitiikkaa muita huumeita vastaan koska oma käsitys huumeista ja huumeidenkäyttäjistä perustuu 60-90-lukujen voimakkaaseen ja valheelliseen pelottelupropagandaan tai omiin kammottaviin, jurrissiin kokeiluihin nuoruudessa.

 

Sota huumeita vastaan on yksi niistä asioista mitä katsomme tulevaisuudessa osana surullista maailmanhistoriaa. Se on täyttänyt vankiloita ympäri maailman, tappannut pelkästään Meksikossa satoja tuhansia SIVIILEJÄ, ja tämä kaikki vain ja ainoastaan perustuen valheisiin ja pelkoihin joita kansoille on syötetty 60-luvulta asti.

 

Nyt on aika siirtää fokus sinne minne se kuuluu, eli ongelman ytimeen. Minkä tahansa päihteen liiallinen käyttö on vain ja ainoastaan oire pahasta olosta, ja tuo paha olo sekä stressi on sisäänrakennettu meidän vallitsevaan yhteiskuntamalliin jossa kaikesta pitää kilpailla. Onhan se nimenmukaisestikin kilpailuyhteiskunta. Onko kukaan koskaan pysähtynyt miettimään että kaikki ihmiset ei halua kilpailla?

 

Kilpailu aiheuttaa aina stressiä ja useimmat eivät halua kilpailla työpaikoista ja rahasta, jolla saa materiaalia mitä ei edes tarvi, mutta jonka on valheellisesti uskoteltu tekevän meidät onnelliseksi.

 

Yhteiskunta kärsii tästä kilpailusta niin paljon että n. 1,000,000(MILJOONA!!) sen jäsentä vuodessa kokee asian mitä me pelkäämme eniten, eli kuoleman, paremmaksi vaihtoehdoksi kuin täällä elämisen ja tappaa itsensä. Se on 3000 ihmistä joka päivä.

 

Muutos lähtee sinusta. Siitä että sinä itse otat selvää asioista niin että argumenttisi perustuu faktoihin eikä 60-luvun valheelliseen propagandaan joka on siirtynyt vanhempiesi kautta sinuun, ja alat vaatimaan tätä samaa myös päättäjiltä. Nyt on aika lopettaa tämä kammottava kriminalisoimisen aika ja alkaa hoitamaan rakastavasti ihmisten ahdistuksen ja syrjäytymisen todellisiä syitä. Luojan kiitos maailma muuttuu tällä hetkellä valtavaa vauhtia ja hyvin pian huumeongelmaisten tuomitsemiseen ja vangitsemiseen menevät sadat mijardit käännetän ennaltaehkäisevään työhön ja ongelman todelliseen hoitamiseen.

 

Meidän tulee nyt vain yhteskuntana nostaa hellästi ja rakastavasti meidän pää takapuolesta ulos, ravistaa skeidat naamalta ja avata silmät nopeuttaaksemme tätä väistämätöntä muutosta parempaan. That's it! :) <3

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Olen näillä palstoilla koittanut kirjoittaa kilpailun tuottamista ongelmista,mutta menee sokeille silmille. Se kilpailu on vain hienoa asia,koska sitten asiat ovat paremmin,better.

Aina vain asia ovat paremmin,koska kilpailu. Mitään muuta ei nähdä.

"Jatkuvan kilpailun vallitessa pelko häviämisestä käy ylivoimaiseksi..Pelko on sitten taas se tekijä joka saa kaikenlaisen epäjärjestyksen,kaaoksen ja levottomuuden aikaiseksi meissä.Tästä syystä on masennuksia jne.Eli pelätään jo valmiiksi vertailua eli kilpailua. Kaikki ihmisen henkiset kyvyt joutuvat koetukselle ainaisessa vertailussa (kilpailussa) missä loogisesti ottaen aina on häviäjiä.

Mutta kilpailu korostettuna tarkoittaa elintasokilpaa..halutaan,että minulla on oltava enemmän kuin tuolla toisella on jne..kaikkea tuota mielettömyyttä. Se kilpailu perustuu vertaamiseen...vertaaminen aiheuttaa aina pelkoa.Kilpailun koko pohja siis on pelkoa toisin sanoin..Näin ollen,voidaanko mitään onnellista rakentaa pelolle ja sitä ylläpitävälle..ei voida,se pitäisi olla selvää jo itsestään.

Kaava siis menee näin: Kilpailu = vertaamista ja se on yksi suurimmista tekijöistä pelon aikaansaamiseksi. Mitä me teemme..me kasvatamme lapsemme kilpailemaan vielä enemmän."

http://velluheino.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102208-...

Toimituksen poiminnat